Echipa

Echipa StudioAlb - fotografie si videografie Iasi

Echipa StudioAlb este formata din oameni cu multa experienta, profesionisti formati in situatii diverse, de la conferinte si evenimente de business pana la nunti si sedinte foto particulare. In functie de eveniment, tinuta noastra este adecvata iar prezenta noastra este intotdeauna una agreabila. Muncim cu pasiune si ne place ceea ce facem, iar asta se vede in produsul final livrat clientilor. Suntem seriosi si ne respectam promisiunile, iar proiectele in care ne implicam sunt intotdeauna finalizate cu succes.

Echipamente

Echipamentele pe care le folosim sunt echipamente din seria professional de la firme cu renume, sunt echipamente variate si acopera o gama larga de nevoi. Suntem in permanenta in pas cu tehnologia si oferim cele mai bune solutii tehnice pentru a surprinde evenimentul la care participam la un nivel inalt de calitate foto, video si audio.

Studio profesionist - StudioAlb - fotograf profesionist

Parteneri

Parteneri StudioAlb

In timp ne-am implicat in multe proiecte, am cunoscut oameni, am surprins evenimente diverse. Pagina de parteneri a StudioAlb aduna doar cateva dintre firmele cele cu care am avut sau avem in mod frecvent proiecte comune.