Echipa StudioAlb

Stefan Andrei - StudioAlb - fotograf profesionist

Stefan

Stefan este un membru al echipei cu o vasta experienta in fotografie si videografie. Este fondatorul brandului StudioAlb si coordonatorul echipei din care face parte. Inceputurile sale in domeniul fotografiei sunt inca de la varsta de 16 ani cand a experimentat fotografia pe film si un aparat foto Zenit, asta se intampla in 1994. Acum inca mai pastreaza acel Zenit cu obiectiv Helios de 58 mm f2, chiar daca intre timp toate s-au schimbat, ca o amintire a acelui inceput. Stefan si-a definit in timp un stil propriu, ii place sa surprinda instantanee, ii plac oamenii nonconformisti si intelege ca nu aparatul foto este totul ci omul care il foloseste. Fiind o fire curioasa s-a pregatit si se pregateste continuu si spune el ca in aceasta meserie limitarile sunt doar in capul nostru.


Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Alex

Alex este un fotograf tanar si plin de energie. El este un atent observator si iubeste fotografia de portret, ii place sa fotografieze oameni si este punctul in care el exceleaza. A inceput ca si fotograf pasionat si a intrat in echipa noastra acum cativa ani cu scopul de a evolua. Acum dupa multe evenimente si zeci de mii de declansari, dupa prelucrari si studiu, este un fotograf complet. Are o bogata experienta in lucrul cu luminile artificiale, setup-uri de blitzuri si evenimente de interior, dar iubeste in egala masura si fotografia in aer liber. Este un om corect si talentat, iubeste fotografia si este intotdeauna un membru al echipei pe care te poti baza.


Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Bogdan

Bogdan este in egala masura pasionat de fotografie si de videografie. Inceputurile lui in domeniul fotografiei sunt legate de un Nikon D90 si un obiectiv cu focala fixa de 35mm si f1,8 cu care a experimentat cat de mult a putut. Avand o personalitate ambitioasa si-a dorit mai mult si astfel a intrat in echipa StudioAlb, unde este in egala masura un fotograf talentat si un videograf foarte bun. Experienta acumulata in cadrul numeroaselor evenimente la care a participat, il recomanda pentru orice proiect in care este nevoie de talent si pasiune. Bogdan este un fotograf de mare finete, are un spirit de observatie deosebit si exceleaza in fotografierea de detalii. Ii place sa experimenteze tehnici noi de fotografie si de prelucrare, este un om de cuvant, iar visul lui este ca intr-o buna zi sa poata calatori pe tot globul ca fotojurnalist.