Camera foto

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Camera foto este o piesa importanta din echipamentul unui fotograf. Camerele foto pot fi impartite in mai multe categorii in functie de dotarile si optiunile de care dispun, desigur cele din categoria professional au cele mai multe si mai variate optiuni. De o foarte mare importanta este si existenta unei camere foto de rezerva care elimina riscul unui accident sau a unei defectiuni tehnice aparute la camera foto principala.
Echipele de la StudioAlb vor avea in permanenta o camera foto de rezerva, pentru a elimina orice risc legat de echipamentul foto.


Obiectivele foto

Obiectivele foto fac o mare diferenta atunci cand vine vorba de servicii foto de cea mai buna calitate. Obiectivele foto din gama professional pot fi chiar mai scumpe decat camera (body-ul) foto. De cele mai multe ori pentru ca obiectivele foto sunt scumpe, veti intalni fotografi care au un singur obiectiv ce uz general si atat. Noi detinem o gama variata de obiective toate din seria professional care acopera toate focalele de la 14 mm la 300 mm.

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Camera video

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Camera video este cel mai important echipament din dotarea unui videograf. De foarte mare importanta este rezolutia si dimensiunea senzorului, pentru televizoarele moderne cu diagonale mari, filmarea de tip Full-HD este necesara. O imagine clara poate fi obtinuta numai cu echipamente de buna calitate, la StudioAlb utilizam la fimare echipamente Sony si Nikon, lumini de studio si sunet inregistrat pe recordere din seria professional de la Tascam.


Luminile

De cele mai multe ori echipamentele moderne ne permit sa lucram si la lumina unei lumanari, totusi pentru a obtine imagini de foarte buna calitate este nevoie de mult mai mult decat atat. Luminile in fotografie si in videografie sunt foarte importante si pentru ca sunt scumpe de cele mai multe ori veti vedea fotografi si cameramani cu un blitz, sau lampa, pe aparat si atat. Noi la StudioAlb detinem o gama variata de lumini pe care le folosim oricand este nevoie, pentru fotografii avem un set-up complet de blitz-uri, stative, declansatoare wireless, umbrele de studio, softbox-uri, blende, etc. iar pentru filmari de buna calitate folosim lampi video cu halogen sau proiectoare cu LED de mare intensitate.

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Echipamentele auxiliare

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Echipamentele video nu se limiteaza doar la o camera video si atat. Pentru a obtine imagini de o buna calitate exista o serie de echipamente care vin in ajutorul videografilor. Dintre aceste echipamente enumeram: trepiedul video, capul video fluid, slyder-ul, flycam-ul, doly-ul,macaraua si echipamentele audio auxiliare: microfoane externe, lavaliere wireless, recordere audio dedicate. Echipa StudioAlb foloseste o gama variata de echipamente auxiliare in functie de natura evenimentului, toate acestea ne permit sa obtinem imagini unice si sa surprindem intr-un mod deosebit evenimentul la care suntem prezenti.