Galerie Foto

Fotografii de Nunta

Fotografia de nunta reprezinta un gen special de fotografie, prin ineditul evenimentului surprins dar si prin faptul ca actiunea se desfasoara in afara studioului foto, aceste servicii foto sunt printre cele mai solicitante si mai pline de neprevazut, iar rezultatul final trebuie sa se ridice la cele mai inalte asteptari.

Detalii

Sedinte Foto

Aceste fotografii sunt realizate la cerere pe diverse teme, cu scopul crearii portofoliului de imagini pentru modele, sau de a surprinde imaginea de business a managerilor, sau pur si simplu pentru a ramane cu un set de fotografii frumoase intr-un moment special al vietii dumneavoastra.

Detalii

Fotografii de Botez

Fotografia de botez are scopul de a surprinde un moment cu adevarat unic in viata noastra, acela al crestinarii, botezul este prima taina a crestinismului si este unul dintre evenimentele cele mai frumoase de surprins in imagini.

Detalii

Fotografie de Eveniment

Evenimentele sunt foarte diferite intre ele, unele sunt mai degajate, altele sunt foarte solicitante, de aceea si fotografierea lor este o munca foarte diferita de la un eveniment la altul.

Detalii

Fotografii produs

Fotografia de produs este un gen de fotografie foarte tehnic. Fiecare produs are particularitatile lui, iar fotografia de produs are rolul de a prezenta acel produs in felul in care acesta este avantajat cel mai mult.

Detalii

Fotografii Diverse

Aici veti gasi fotografii realizate cu diverse ocazii care nu pot fi incadrate in categoriile de mai sus, dar care pot exprima experienta si priceperea fotografului in diverse situatii.

Detalii