Galerie Video

Video nunta

Videografia de nunta reprezinta un gen special de videografie, prin ineditul evenimentului surprins. Aceste servicii video sunt printre cele mai solicitante si mai pline de neprevazut, iar rezultatul final trebuie sa se ridice la cele mai inalte asteptari.

Detalii

Video botez

Videografia in cadrul evenimentelor de tip botez, se aseamana destul de mult cu videografia de nunta, doar amploarea evenimentului difera. De obicei sunt evenimente cu un numar mai restrans de persoane, iar dintre momentele ce trebuiesc surprinse sunt serviciul religios si petrecerea.

Detalii

Video evenimente

Videografia de eveniment are unele particularitati, pe langa imagini de foarte buna calitate, trebuie asigurat si un sunet impecabil. Echipamentele noastre ne permit sa ne conectam direct la instalatia de sonorizare a salii, sau sa inregistram sunet ambiental de cea mai buna calitate.

Detalii

Filme de prezentare

Filmele de prezentare sunt cel mai bun mod de promovare a imaginii unui produs,a unei companii sau unui eveniment. Ele pot fi realizate in diverse abordari, creative, tehnice, sau sub forma de interviuri. Tot in aceasta sectiune vom insera si spoturile video publicitare.

Detalii

Video diverse

Diverse proiecte videografice care nu pot fi incadrate in categoriile de mai sus.

Detalii