Nunta

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Nunta reprezinta un moment unic al vietii noastre si este un eveniment in continua desfasurare, totul incepe dimineata, odata cu pregatirile, apoi de cele mai multe ori se respecta traditia gatitului mirilor, in mod firesc urmeaza drumul la starea civila, cununia religioasa, sedinta foto din ziua nuntii si desigur petrecerea cu toate momentele ei, dansul mirilor, furatul miresei, prezentarea tortului, aruncatul buchetului si desigur spre dimineata dezgatitul mirilor. Toate aceste momente trebuie surprinse la o calitate maxima si intr-un mod artistic, iar pentru ca acest lucru sa se intample, echipamentele foto si video trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar echipa formata di profesionisti. Desigur nu ne oprim aici, dupa ce se termina evenimentul, urmeaza pentru noi partea a doua, prelucrarile, zile si iar zile de munca pentru ca la final totul sa fie impecabil.

Detalii

Sedinte foto

Sedintele foto sunt amintiri minunate, ele pot marca momente importante din viata noastra si pot fi un cadou superb pe care il putem face unei persoane dragi. Indiferent daca este vorba de bebelusi, copii, adolescenti, indragostiti sau copii parinti si bunici cu totii la un loc, o fotografie bine facuta poate sa va creeze o amintire pentru o viata. Desigur pentru a fi siguri de calitatea fotografiilor veti avea nevoie tot de un fotograf profesionist, un om care din experienta acumulata stie sa se descurce in multe situatii, intelege si comunica cu modelele cu care lucreaza. Un fotograf bun va sti sa inlature bariera creata de stresul pe care il resintim cu totii atunci cand suntem in fata aparatului foto, si va scoate tot ce e mai bun din imaginile realizate.

Detalii
Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Botez

Galeria fotografie de nunta - StudioAlb - fotograf profesionist

Botezul este prima taina a crestinismului. Botezul unui copil este un eveniment cu totul deosebit, iar amintirile legate de acest moment sunt foarte pretioase. Evenimentul este cu atat mai frumos si datorita faptului ca bebelusul este abia la cateva saptamani de viata, iar amintirea hainutelor in miniatura si a dimensiunilor bebelusului, poate fi surprinsa doar in acest moment. O echipa de profesionisti va reusi intotdeauna sa exprime in imagini emotia acelor momente si va surprinde pentru totdeauna clipele acelea magice.

Detalii